Schagen – Gedempte Gracht 17-19-21

In de loop van een aantal jaren zijn drie naast elkaar gelegen winkelpanden met bovenwoningen aan de Gedempte Gracht in Schagen aangekocht. Deze panden met hun monumentale gevels geven een prachtige uitstraling in de drukste winkelstraat van Schagen en vormt een uitstekend verhuurd bezit. Lees verder »

Beverwijk – Breestraat 96 en Begijnenstraat 2 – 2A – 2B

In 2011 is dit monumentale pand aan de Breestraat te Beverwijk aangekocht. Onder toezicht van de bevoegde monumentale instanties is het winkelpand van binnen volledig gerenoveerd en heeft een nieuwe winkelpui gekregen bovendien is de prachtige trapgevel gerestaureerd. Hiermee vormt het een van de meest markante gebouwen van de Breestraat. Op de 1e verdieping zijn twee nieuwe bovenwoningen gerealiseerd, welke worden verhuurd aan particulieren. Lees verder »

Zwolle – Diezerstraat 33

In de jaren 90 is dit schitterende monumentale pand in een van de mooiste winkelsteden van Nederland aangekocht. In het hartje van de historische binnenstad van Zwolle is het pand langjarig verhuurd aan Vodafone. Lees verder »

Alkmaar – Langestraat 3-5

Aan de kop van de Langestraat is het huidige winkelpand van ZARA te vinden. Het pand aan de Langestraat 3-5 was jarenlang in bezit bij de familie Meijer en was hét Modehuis van Alkmaar.  Lees verder »

Hoofddorp – 30 eengezinswoningen

In Hoofddorp is een woningportefeuille aangekocht ten behoeve van uitponding. De eengezinswoningen zijn gesitueerd in de ruim opgezette wijk Overbos te Hoofddorp.
Deze woningen zijn prima verhuurd en worden bij een huuropzegging verkocht via een lokale makelaar. Lees verder »

Alkmaar – James Wattstraat 10

Het pand aan de James Wattstraat 10 in de kantorenwijk De Viaanse Molen te Alkmaar. Aanvankelijk is het kantoor verhuurd aan een landelijke accountant.Het kantoor is daarna gerenoveerd en heeft aan de voorkant een nieuwe vleugel gekregen met een moderne uitstraling.

Lees verder »

Alkmaar – Comeniusstraat 8

Bergermeer heeft in 2004 het kantoorpand aan de Comeniusstraat 8 in eigen beheer ontwikkeld en dit kantoorpand onder architectuur gebouwd. Dit pand is gelegen op een zichtlocatie vanaf de Ring Alkmaar.  Lees verder »

Veenendaal – Landjuweel 20 en 20A

Na de sloop van een bestaand gebouw in 2004 is dit lichte en moderne kantoorgebouw dichtbij de op- en afrit van de A12 geheel opnieuw gebouwd in eigen beheer van Bergermeer. Het kantoorpand heeft een eigenzinnige en frisse uitstraling. Het pand is onder zorgvuldige architectuur ontworpen. Het kantoorpand heeft een uitgekiend en individueel regelbare klimaatinstallatie.  Lees verder »

Groote Keeten – Recreatiewoningen

In 2006 is in eigen beheer van Bergermeer gestart met de bouw van een appartementencomplex in Groote Keeten aan de Noordzee iets boven Callantsoog.
Deze appartementen aan de voet van de strandopgang Groote Keeten zijn bestemd als recreatiewoning. Lees verder »