Historie

In 1989 is Bergermeer opgericht. Aanvankelijk werden met name woningportefeuilles aangekocht. Deze portefeuilles lagen met name in Noord Holland, waar ook de roots liggen van Bergermeer. Eén van de eerste portefeuilles lag in de Alkmaarse wijk ‘Bergermeer’, dit is dan ook de oorsprong voor de naamgeving van de vennootschap.

Lees verder »

Profiel

De investeringen binnen de vastgoedportefeuille hebben allen een lange termijn karakter. Bergermeer beschikt over een sectorale spreiding naar woningen, winkels, kantoren en bedrijfsruimtes. De beleggingen vinden plaats over een groot deel van Nederland, echter wel met een duidelijke focus op de Randstad. Investeringen vinden met name plaats in grotere tot middelgrote plaatsen.

Lees verder »

Acquisitie

Bergermeer voert een gedegen en actief beleid in de groei van haar vastgoedportefeuille. Investeringen passend binnen haar reikwijdte, geografische spreiding en risicoprofiel kunnen een welkome aanvulling op haar portefeuille betekenen.

Lees verder »

Huurders

Bij Bergermeer wordt dagelijks gewerkt aan het huurgenot van al haar huurders. Tevredenheid van haar huurders is essentieel voor het succes van de bedrijfsvoering van Bergermeer. Daarom wordt gestreefd naar een zo optimaal mogelijk property management waaronder de facetten commercieel, financieel en technisch beheer vallen.

Lees verder »